Efterisolering

       

Skovlundgaard Byg ApS 
- alt i tømrer- og snedkerarbejde 


Totalenterprise samt energirenovering og nybyg  


Skovlundgaard Byg ApS - Bækvej 15, Simmelkær - 7451 Sunds | Steen laursen mobil: 30 50 40 34 | email: skovlundgaardbyg@gmail.com

Nichlas Rosgaard mobil: 61 16 40 34 | email: nrosgaard@godmail.dk

Hulmur / efterisolering


Efterisolering er en rigtig god idé, da der er mange penge at spare. Det vil være klogt at gå vindbrædder, ventilations-sprækker/huller og gammel isolering efter, for at sikre sig et godt og tørt loftrum.


Til efterisolering bruger jeg papir-isolering, da det har gode egenskaber imod fugt og giver en permanent brandmodstandsdygtighed.


Jeg er uddannet isoleringsvejleder og alle vor ansatte er uddannet isolatører. Vi kan derfor give gode råd.


Papiruld er imprægneret med forskellige salte mod råd og svamp og ikke mindst over for rotter og mus og andre skadedyr, da de ikke kan leve i det.


Papirulden er utrolig nem at arbejde med, men skal udlægges med profesionel maskine og faglig ekspertise.Efterisolering af krybekælder

 

Dette er et af de svære steder at efterisolere.

 

Skovlundgaard Byg har specialiseret sig i efterisolering af krybekælder fra 20-70 cm, hvor papiruld ikke kan bruges.

 

Fremgangsmåden er, at vi borer et hul på 110 mm for hver 2 m sokkel.

 

Derefter lægges der drænslanger i hullerne til sikring mod opstigende fugt og samtidig bliver der sørget for ventilation af evt. opstigende radon.

 

Krybekælder fra 20-70 cm efterisoleres med EPS-Granulat (flamingokugler).

 

Til et hus på 100 m2 bruges der ca. 50 m drænslanger.


Mere information om CBI isolering:


Fugtbestandigt.

CBI består af hule cellolusefibre og ikke af massive mineraluldsfibre. Derfor påvirker fugten ikke CBIs evne til at isolere. Mineraluld mister sin evne når det bliver fugtigt, og kræver derfor en tæt dampspærre. CBI er et organisk materiale, der leder fugten væk og tillader huset at ånde.

 

Høj brandmodstand.

CBI brænder ikke. Tests foretaget af Dansk Brandteknisk Institut og test vist i TV har vist, at celloluse baseret isolering er lige så brandhæmmende som mineraluld og yder bedre brand modstand en glasuld. Desuden har CBI den europæiske brandklassifikationen D-s2-d0 [gl. klasse B]. I Praksis betyder det at CBI kan sidestilles med klasse 2 beklædning i alle tilfælde. CBI er behandlet med flydende brand hæmmende salte der bliver placeret inde i fibrene og derved med mindst muligt mængde har størst muligt effektivitet.   

 

Ingen råd, mug og skadedyr.

CBI er tilsat borax, som er en kemisk forbindelse af bor, ilt og natrium (salt). Borvand kendes fra øjnskyllevæske og bruges også til at rense sår. Borax gør CBI utilgængelig og hindre angreb af råd og mug. De salte som CBI bliver imprægneres med, virker udtørrende, så skadedyr og utøj ikke kan leve i materialet. Borax er desuden brandhæmmende.     

 

Behagelig isolering.

CBI består af organiske fibre der ikke kradser eller klør ved anvendelse. Irritationen i hud og øjne ved brug af mineraluld eller glasuld er ikke til stede hverken for isolatøren der placere materialet i væg, gulv eller på loft eller for slutbrugeren der skal benytte loftrummet til opbevaring. Ligeledes vil tilsyn og reparationer på ledninger og andre former for installationer, der ofte

vil være placeret under isoleringen på loftrummet blive behageligt.

 

Bedre indeklima.

CBI består af organiske fibre der tillader fugt at passere, uden det går ud over isoleringsevnen. Derfor kan dampspærren ofte undværes andre steder end ved badeværelset. Det giver et mere naturligt og bedre indeklima. Familien ”Danmark” behøver ikke at leve i en plastik pose men kan leve trykt og varmt i et hus der kan ånde. 

Isoleringen er husets frakke. Den skal holde på varmen - ikke på fugten. Med de nye miljøvenlige isoleringsmaterialer er brug af dampspærre ikke længere nødvendigt. Vælg et isoleringsmateriale der kan transportere fugt - f.eks. CBI. Samtidig med at CBI har en høj isoleringsevne er de samtidig med til at give boligen et behageligt indeklima, fordi de bidrager til at give huset og dets beboere diffusionsåbne konstruktioner - og dermed bedre muligheder for at ånde.

 

Kort leveringstid af kundespecifikke isoleringsløsninger.

CBI kan etablere et tæt forhold til kundens ønsker via en top morderne produktion der er bygget op hvor fleksibilitet og kvalitet er prioriteret højt. Specifikke løsninger omkring bredde, længde samt tykkelse kan leveres på standard betingelser da omstillingen er minimeret.   

 

Lang erfaring.

Papir uld i løsuld og i batts er produceret og anvendt i USA siden 1892. Papiruld er blevet produceret og solgt i Danmark i mere end 20 år og endnu længere i norden. Tekniske egenskaber er afprøvet og udviklet i USA i mange år. Disse rapporter er grundlaget for et bæredygtigt produkt der konkurrere på lige fod med andre

tilsvarende organiske som uorganiske isoleringsprodukter.

   

Naturlig grøn profil.

Energiforbruget ved fremstillingen af CBI´s produkter er meget lavt set i forhold til sten- og glasulds produkter (ca. 5 gange lavere).

CBI vil under de rigtige forhold kunne nedbryde sig selv og derved indgå i den naturlige livscyklus. Uorganiske materialer vil typisk skulle deponeres som farligt affald hvor CBI vil delvis kunne genanvendes i ny produktion eller kompostere materialerne som ufarligt materiale.

 

Varmeskab om vinteren og Køleskab om sommeren.

CBI som er baseret på hule cellulose fibre har den egenskab at holde på varmen om sommeren og holde varmen ude om sommeren. Dette er ikke tilfældet med traditionel isolering som er baseret på massive uorganiske fibre. Varme kapaciteten i CBI´s naturlige fibre er meget høj og kan derfor uden dampspærre eller andet holde effektivt på varmen om vinteren og effektivt holde varmen ude om sommeren på for eksempel et beboet loftrum eller i store opholdsrum hvor væggene går til kip og store sydvest vendte vinduespartier lukker varme ind når solen banker på.         

 

Slogans:

Nyhederne fra gårsdagens avis bruges i morgendagens isolering.

 

Få det varmt om vinteren og koldt om sommeren. Minimere energi forbruget hele året.